+ Köprübaşı Forum » YARIŞMALAR » ZEKA VE MANTIK YARIŞMASI
Sayfa: [1]
Konu: Aklınızı yitirebilirsiniz bu testle! ;)  (Okunma Sayısı 3373 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Ocak 2009, 03:41 »
AhmeTAyaR
» Çalışkan Üye
***


Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 190

WWW
Aklınızı yitirebilirsiniz bu testle! ;)


1-Bu testte cevabı A olan ilk soru hangisidir?

A) 1 B) 2 c) 3 D) 4 E) 5

2-Bu testte sadece iki ardaşık sorunun cevabı aynıdır.Bunlar hangi sorulardır?

A) 7 ve 8 B) 9 ve 10 C) 11 ve 12 D) 13 ve 14 E) 15 ve 16

3-Bu testte cevabı E olan kac soru vardır?

A) 3 B) 4 C) 5 D) 6 E) 7

4-Bu testte cevabı E olan ilk soru hangisidir?

A) 9 B) 10 C) 11 D) 12 E) 13

5-Bu testte hangi harf sadece bir defa cevap olmuştur?

A) A B) B C) C D) D E) E

6-Bu sorunun cevabı bu testteki hangi sorunun cevabıyla aynıdır?

A) 16 B) 15 C) 14 D) 13 E) 12

7-BU sorunun cevabı bu testteki 19.sorunun cevabıyla aynıdır.Bu cevap hangisidir?

A) A B) B C) C D) D E) E

8-Bu sorunun cevabı bu testte toplam kac kez cevap olmuştur?

A) 4 B) 5 C) 6 D) 7 E) 8

9-Bu testte cevabı sesli harf olan kac soru vardır?

A) 6 B) 7 C) 8 D) 9 E) 10

10-Bu testte cevabı sessiz harf olan kac soru vardır?

A) 7 B) 8 C) 9 D) 10 E) 11

11-Bu testte cevabı sorununkiyle aynı olan son soru hangidir?

A) 10 B) 12 C) 13 D) 14 E) 15

12-Bu testte cevabı buı sorununkiyle aynı olan ilk soru hangisidir?

A) 4 B) 5 C) 6 D) 7 E) 8

13-Bu testte bu sorunun cevabı bundan sonra (bu haric) kac kez geçecektir?

A) 5 B) 4 C) 3 D) 2 E) 1

14-Bu testte hangi harf en cok cevap olmustur?

A) A B) B C) C D) D E) E

15-Bu testte bu sorunun cevabı ilk olarak hangi soruya cevap olmustur?

A) 5 B) 6 C) 7 D) 8 E) 9

16-Bu testte cevapları soru numararaların sırayla yan yana yazılınca anlamlı bir kelime çıkan sorular hangisidir?

A) 3,4,5 ve 6 B) 5,6,7 ve 8 C) 6,7,8 ve 9 D) 7,8,9 ve 10 E) 11,12,13 ve 14

17-Bu testin ilk ve son sorularının cevapları nedir?

A) A ve E B) B ve D C) C ve C D) B ve A E) D ve E

18-Bu testte hangi harf daima soru numarası çift olan sorulara cevap olmuştur?

A) A B) B C) C D) D E) E

19-Bu testte hangi harf toplam 7 kez cevap olmustur?

A) A B) B C) C D) D E) E

20-Bu sorunun cevabı bu testte daha önce kac kez gecti?

A) 5 B) 6 C) 7 D) 8 E) 9
Bağlı
« Yanıtla #1 : 02 Ocak 2009, 19:43 »
Haşim-İmamoğlu
» Site Organizatörü
» Star Üye
*****


Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 8.282

WWW
Ynt: Aklınızı yitirebilirsiniz bu testle! ;)

Bende akıl yoktu olanıda bu sorular sayesinde yitirdim teşekkürler Ahmetciğim selamlar..
Bağlı

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2009, 20:30 »
EntriKa
» Yeni Üye
*


Çevrimdışı Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 14

... cezali... yalniz ve mahkum..

WWW
Ynt: Aklınızı yitirebilirsiniz bu testle! ;)



1- B
2- A
3- B
4- A
5- C
6- A
7- D
8- D
9- E
10- D
11- E
12- D
13- E
14- D
15- E
16- A
17- D
18- A
19- D
20- A


BİLİM TEKNİK DERGİLERİ SAĞOLSUN Kahkaha
Bağlı
Sayfa: [1]
 
Gitmek istediğiniz yer: